Lördagen den 20 juli 2019

Lokaler att hyra

Bastu, övernattningsrum och två samlingslokaler
I varje kvartershus finns en bokningslista där du skriver upp vilken tid / dygn du önskar att hyra samt vilken adress du bor på. Information om övernattningsrummet finns att läsa i samband med bokning. Det är viktigt att följa reglerna för respektive lokal!

När du ska använda gråa lokalen så använder du nyckeln som passar till kvartershuset och grovsoprummen för att komma in i nyckelskåpet som sitter i tamburen i kvartershuset där nyckel finns till lokalen. OBS! nyckel till gröna lokalen hämtas hos Karl Hutters Larsen Gustavsborgsvägen 10 tele 0709-327032 och det är bra att kontakta honom och komma överens om tid. Deposition på 500 kronor gäller.

Tänk på att städa undan efter er, ta med allt hem (inget bör lämnas kvar) och lämna utrymmet i gott skick! Då återfås depositionen på 500 kronor.

Gymmet som ligger i det röda kvartershuset har du fri tillgång till (restriktioner finns gällande barn på grund av säkerhet). Nyckeln finns i nyckelskåpet i tamburen. Du tränar på egen risk och förväntas att städa undan efter dig när du är färdig samt att stänga av ventilationen (AC). Upptäcker du fel på utrustningen förväntas du kontakta styrelsen omgående samt att uppmärksamma andra utövare om risken (sätta upp en lapp el. dylikt).